NIET-GIFTIG VEILIGHEIDSMASKER

Dit masker is geweldig in het creƫren van een goede afdichting rond de mond en neus. In eerste instantie dacht ik dat dit te stijf was, maar toen ik het probeerde, was ik verrast dat het vrij goed overeenkwam met de vorm van mijn gezicht.

Ik was ook aangenaam verrast over hoe licht dit masker is. Na ongeveer een uur was ik helemaal vergeten dat ik het droeg. Het masker heeft een metalen band rond de neus. Wanneer het tegen de neus wordt gedrukt, buigt de band en vormt zich rond de brug van uw neus, waardoor een goede afdichting rond uw neus en mond ontstaat.

Het masker wordt op zijn plaats gehouden door een enkele maar sterke en elastische band. De band heeft net voldoende elasticiteit om het masker stevig plat tegen uw gezicht te houden, maar niet zozeer dat het oncomfortabel strak zit. Het zijn geen NIOSH-goedgekeurde N95-maskers.

medisch mondkapje

dgmondmasker.nl